Selskab hos os

Det Arabiske Køkken

Bordbestilling@detarabiskekokken.dk

+ 45 60651788

HOLD DIT SELSKAB HOS OS

Hyggelige remmer

 

 

Uanset om det er konfirmation, bryllup, julefrokost eller andet større arrangement, kan vi levere rammerne hertil. Vores store og lyse lokaler giver plads til større arrangementer (+ 60 personer), som i sommerperioden vil have mulighed for at nyde en drink i vores gårdhave imellem måltiderne. 

 

Uanset anledningen gør vi gerne lidt ekstra for at gøre Jeres arrangement helt perfekt. Vi går helhjertet til værks, og nyder at pynte op i den stil som anledningen byder.

 

 

Fødselsdag hos os

 

 

Hold Din fødselsdag hos os. Som en lille ekstra fødselsdagsgave, spiser fødselaren på selve dagen for kun 1 kr., uanset om det er buffet eller a la carte, såfremt det sker i følge af min. tre spisende gæster.

 

Der skal kunne fremvises legimentation på fødselaren.

Drikkevarer er ikke inkluderet

 

 

Maden

 

 

Vores a la carte

Vores a la carte, herunder især vores Grill Maze, er velegnet til større selskaber. Mazen er en samling af køkkenets specialiteter, så man kommer virkeligt på oplevelse i den arabiske madkultur.

 

Den byder både på grillspyd af lam, kylling og kalvekebab, samt grillede kyllingevinger, falafel og kubbeh. Af koldt tilbehør følger en traditionel persillesalat, tabuleh, hummus af kikærter, samt en yoghurtsdyppelse med krydderurter og bulgur med. Den er især velegnet fordi den ved større bestillinger kan serveres på store bræt, som lever mere op til en traditionel arabisk servering.

 

Såfremt der er veganere eller vegetarer i selskabet, har vi flere muligheder på vores a la carte menu. Arabisk mad byder på mange kødfri retter, og vi har valgt de bedste til Jer.

 

Vores buffet

Buffeten er et ideelt valg til et større selskab. Den består af otte varme retter, seks dyppelser og seks salater, samt en masse tilbehør og frugt, kaffe og the. Den har åben hver fredag og lørdag - men hvis i er et større selskab (+ 30), som ønsker buffet en af åbeningsdagene, så kontakt os, og så kan vi måske finde en løsning. 

 

 

 

Mad ud af huset

 

 

Vi laver gerne mad ud af huset, og kan sagtens lave mad til større selskaber alle ugens åbningsdage. Såfremt i ønsker mad ud af huset om søndagen, kan det arrangeres efter aftale.

 

Uanset om I ønsker grill eller buffet laver vi en kuvertpris i fællesskab ud fra det I ønsker.

 

 

Kontaks os

Vi går helthjertet ind i at gøre Jeres dag helt perfekt, både hvad angår madlavningen, men også hvad angår indretningen. Vi gør gerne lidt ekstra ud af Jeres arrangement.

Find os

 

Skolegade 21, 6700 Esbjerg

 

Tlf. +45 60651788

 

Mail. Bordbestilling@detarabiskekokken.dk

 

 

Kontakt os her

 

Åbningstider

 

Mandag       17:00 - 22:00

 

Tirsdag        17:00 - 22:00

 

Ondag          17:00 - 22:00

 

Torsdag       17:00 - 22:00

 

Fredag          17:00 - 22:00

 

Lørdag          17:00 - 22:00

 

 

Køkkenet lukker 21: 30

 

Søndag holder vi lukket 

 

 

Et stort tak fra os

 

Tak fordi I besøgte vores hjemmeside -

 

forhåbentligt møder vi Jer på et tidspunkt i

 

restauranten. I er altid velkomne.

 

 

De bedste hilsner fra

 

Christina og Mostapha El-Jalil

 

 

 

 

I kan læse lidt mere om os her